Lifeline | food & drinks

AANBEVELING

Aan het einde van een druk schooljaar organiseerden wij een gezellig buffet voor alle (ruim 100) collega’s. Lifeline Ridderkerk dacht met ons mee en we stelden met elkaar een mooi menu samen.
Alles werd keurig op tijd bezorgd en feestelijk uitgestald. Het eten was dagvers en zag er verrukkelijk uit. Opvallend was ook de punctuele zorg voor kwaliteit: na afloop vroegen de medewerkers van Lifeline Ridderkerk ons hoe het was geweest: Hoeveelheid goed? Smaak goed? Temperatuur in orde? Professioneel!
We hadden een geweldige afsluiting van het jaar, mede dankzij Lifeline Ridderkerk. Lifeline gaan we vaker zien!

Arjen van Kralingen,
locatiedirecteur Hoornbeeck College Rotterdam

Zaterdag 9 februari hebben we luxe hapjes en bittergarnituur laten verzorgen en bezorgen door Life Line, in één woord super!
Kan het iedereen aanraden als je een avondje hebt en zelf ook gezellig onder je gasten wilt zijn, i.p.v. de hele avond in de keuken!
Iedereen vond het heerlijke hapjes op mooie schalen gepresenteerd!
Complimenten! Bedankt!

André en Carolien