Lifeline | food & drinks

LEVERINGSVOORWAARDEN

T.B.V. BEZORGSERVICE VOOR BEDRIJVEN E.D. Zoals u wellicht al weet, kunt u de broodjes, snacks en menu’s van
LIFELINE | food & drinks ook laten bezorgen. We hebben daarvoor een zogenaamde "lunch-, snack-, en menulijst" gemaakt waarop u kunt aangeven wat u wenst te bestellen.

Om meer tijd te hebben om aandacht te besteden aan de producten uit onze keuken, en dat is onze specialiteit, hebben wij gemeend het volgende te hanteren;
Bestellingen per e-mail: bestelling@lifeline-ridderkerk.nl , genieten de voorkeur, dit om eventuele misverstanden te voorkomen.
Lunch-bestellingen kunt u, tot op de dag van levering, tot 10.00 uur mailen. Dan bezorgen wij na 12.00 uur.
Bestellingen door ons ontvangen na 10.00 uur kunnen een latere aflevertijd krijgen dan door u gewenst wordt.

Overwerk-bestellingen kunt u, tot 14.00 uur op de dag van levering, mailen. Dan bezorgen wij na 16.30 uur.
Bestellingen door ons ontvangen na 14.00 uur kunnen een latere aflevertijd krijgen dan door u gewenst wordt.

Wij bezorgen op de afgesproken tijd. Het kan echter voorkomen dat wij uw bestelling later of eerder moeten bezorgen vanwege de te grote drukte op het afgesproken tijdstip. Houd er daarom rekening mee dat uw bestelling tot 20 minuten later bezorgd kan worden vanwege de verkeersdrukte(tijdens de spitsuren) in Ridderkerk e.o.

Wij nemen telefonisch contact met u op mocht uw bestelling een langere(meer dan 20 minuten) vertraging oplopen.
Reclames, tot 2 uur na aflevering.

Wij berekenen € 2,50 bezorgkosten bij bestellingen onder de € 15,00. Leveringen geschieden uitsluitend á contant mits anders overeengekomen.

Wij hanteren de Uniforme Voorwaarden Horeca van de Koninklijke Horeca Nederland. Welke u hier kunt nalezen.

LIFELINE | food & drinks | bedrijfs- en partycatering