Broodjes bezorging Ridderkerk

Voor broodjes bezorging in Ridderkerk neemt u contact op met LIFELINE | food & drinks. Voor particulieren en bedrijven verzorgen wij de heerlijkste broodjes en sandwiches. Waar en wanneer u maar wilt. Of het nu gaat om een gezellige gelegenheid bij u thuis, een bedrijfslunch of catering op locatie: wij verzorgen het voor u.

Home » Broodjes bezorging Ridderkerk

Alle broodjes worden vers voor u bereid met dagverse ingrediënten. Onze broodjes bezorging in Ridderkerk zal dan ook altijd letterlijk in de smaak vallen. U heeft de keuze uit diverse standaardpakketten, maar u kunt ook kiezen voor maatwerk.

Broodjes bezorging in Ridderkerk waar en wanneer u wilt

Wilt u een eenvoudige lunch laten bezorgen? Of wilt u voor een speciale gelegenheid een uitgebreide lunch serveren? In beide gevallen zit u voor de bezorging van broodjes in Ridderkerk bij ons goed. Sinds jaar en dag bereiden en bezorgen we broodjes in de hele omgeving. En dat tot grote tevredenheid van onze klanten. Wij kunnen u voorzien van broodjes waar en wanneer u maar wilt. Als u de dag van tevoren aangeeft wat u nodig heeft, dan zorgen wij ervoor dat de broodjes op de afgesproken tijd en locatie arriveren.

Hoe kunnen wij u van dienst zijn met onze bezorgdienst? Pak de telefoon en bel ons op 0180 – 43 35 32 om uw wensen te bespreken. Wij kunnen maatwerk voor u leveren en stellen met plezier een vrijblijvende offerte voor u op. U kunt ook het contactformulier invullen voor al uw vragen. Wilt u zien wat wij u zoal allemaal kunnen leveren? Kom dan langs in onze cateringwinkel op het Vlietplein 10 in Ridderkerk.

Catering bestellen | Feesttent huren | Feestverlichting huren Ridderkerk