Catering bestellen

Catering bestellen is altijd een goede optie voor een feest, receptie of andere gelegenheid, waarbij u wilt dat uw gasten niets tekort komen. Dit geldt natuurlijk wel alleen wanneer u kunt rekenen op echt goede catering.

Home » Catering bestellen

Verse happen en gerechten die zich duidelijk onderscheiden van wat u zelf op tafel zou zetten. U wilt de kunde van de chefs en de kwaliteit van verse ingrediënten proeven. LIFELINE | food & drinks begrijpt dit. Daarom kunt u met een gerust hart de catering aan ons overlaten. Wij verzorgen dit tot in de puntjes.

Bij ons catering bestellen is ongetwijfeld een culinair succes

Onze missie is om uw gelegenheid in elk geval in culinair opzicht een succes te laten zijn. Catering bestellen bij ons, betekent dan ook altijd genieten. Wij bieden u een zeer ruime keuze uit tal van buffetten en gerechten. Of u nu op de Hollandse toer gaat of u uw gasten wilt verrassen met specialiteiten uit andere keukens: alles is mogelijk. Geniet van de heerlijkste bittergarnituren, soepen, hapjes, koude gerechten en warme gerechten. U kunt op de website onze diverse menu’s bekijken. Voor alle menu’s en buffetten geldt dat deze bereid zijn door ervaren koks met louter gebruik van verse ingrediënten.

Weet u al voor welke catering u gaat?

Wilt u catering bestellen? Bel ons op 0180 – 43 35 32 om uw wensen te bespreken. Wij zorgen graag voor een scherpe offerte op maat en catering die voldoet aan al uw wensen en eisen. Wilt u zelf van tevoren zien wat wij zoal bereiden? U bent van harte welkom in onze cateringwinkel aan het Vlietplein 10 in Ridderkerk.

Feesttent huren | Feestverlichting huren Ridderkerk | Luxe catering