Goede catering bestellen in Ridderkerk

Catering bestellen is altijd een goede optie voor een feest, receptie of andere gelegenheid in bijvoorbeeld Ridderkerk, waarbij u wilt dat uw gasten niets tekort komen. Natuurlijk wilt u hierbij verzekerd zijn van een echt goede catering.

Home » Catering bestellen

Deze bestaat uit verse gerechten die zich duidelijk onderscheiden van wat u zelf op tafel zou zetten. U wilt natuurlijk de kunde van de chefs en de kwaliteit van verse ingrediënten proeven. Bij LIFELINE | food & drinks begrijpen we dit. Daarom kunt u met een gerust hart de catering aan ons overlaten. Wij verzorgen dit tot in de puntjes.

Bij ons catering bestellen is een culinair succes voor uw feest in regio Ridderkerk

Onze missie is om uw feestelijke gelegenheid in culinair opzicht een succes te laten zijn. Catering bestellen bij ons in Ridderkerk betekent dan ook altijd genieten. Wij bieden u een zeer ruime keuze uit tal van buffetten, broodjes en gerechten. Of u nu op de Hollandse toer gaat of u uw gasten wilt verrassen met specialiteiten uit andere keukens: alles is mogelijk. Geniet van de heerlijkste bittergarnituren, soepen, hapjes en koude gerechten en warme gerechten. Bekijk op onze website de diverse menu’s. Voor alle menu’s en buffetten geldt dat deze bereid zijn door ervaren koks met louter gebruik van verse ingrediënten.

Weet u al voor welke catering u gaat?

Wilt u catering bestellen voor uw feest in bijvoorbeeld Ridderkerk? Bel ons op 0180 – 43 35 32 om uw wensen te bespreken. Wij zorgen graag voor een scherpe offerte op maat en catering die voldoet aan al uw wensen en eisen. Door contact met ons op te nemen, verzekert u zichzelf van een goede catering. Wilt u zelf van tevoren zien wat wij zoal bereiden? U bent van harte welkom in onze cateringwinkel aan het Vlietplein 10 in Ridderkerk.