Eten bestellen Ridderkerk

Wilt u graag eten bestellen en afhalen bij een specialist in Ridderkerk? Bij LIFELINE | food & drinks werken ervaren koks die u graag voorzien van een heerlijk, verzorgde lunch of uitgebreid diner. Onze gerechten worden dagelijks vers gemaakt met mooie, verse ingrediënten. Wanneer u zelf geen tijd heeft om een maaltijd klaar te maken of gewoon wilt genieten van onze gerechten, kunt u uw eten bestellen en afhalen bij onze cateringwinkel in Ridderkerk.

Dagverse ingrediënten
Volledige ontzorging
Maak uw wensen kenbaar
Home » Eten bestellen Ridderkerk

Onze broodjes bezorging in Ridderkerk zal dan ook altijd letterlijk in de smaak vallen. U heeft de keuze uit diverse standaardpakketten, maar u kunt ook kiezen voor maatwerk.

Heerlijk eten bestellen en afhalen bij een specialist in Ridderkerk

Heeft u geen zin om te koken of heeft u een lange werkbespreking en wilt u uw werknemers trakteren op een heerlijke maaltijd of lekkere broodjes? Kies er dan voor om eten te bestellen bij onze cateringwinkel in Ridderkerk. U kiest er zelf voor of u uw eten komt afhalen in Ridderkerk of dat wij uw bestelling bezorgen. Wij voorzien u van vers, voedzaam én gezond eten waar en wanneer u maar wilt. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een geheel verzorgde lunch. Daarnaast staan we ook voor u klaar met catering aan huis op iedere gewenste locatie.

Plaats uw bestelling online of neem contact met ons op

Het bestellen van heerlijk eten doet u eenvoudig en snel online waarna u uw bestelling komt afhalen bij ons in Ridderkerk. Echter kunt u uw bestelling ook telefonisch doorgeven via 0180 – 43 35 32. Het is ook mogelijk om een dag van tevoren eten te bestellen. Neem contact met ons op, geef aan wat u wilt eten en wij zorgen voor een verse bereiding op de dag zelf.