Feesttent huren

Bij LIFELINE | food & drinks kunt u een feesttent huren. Als cateringbedrijf denken wij een paar stappen verder dan louter het verzorgen van uw eten en drinken.

Home » Feesttent huren

Catering gaat vaak hand in hand met een bepaalde gelegenheid. Daarom kunt u bij ons terecht voor alle benodigdheden. Wij verzorgen met plezier de complete aankleding van uw receptie, jubileum, verjaardag of ander feest.

Naast catering laten verzorgen kunt u hier een feesttent huren

Wanneer u een feest geeft, wilt u niet alleen dat uw gasten genieten. U wilt zelf natuurlijk ook genieten. Echter bent u meer bezig met het verzorgen van hapjes en andere zaken dan gezellig te praten. Daarom kunnen wij u volledig ontzorgen. Naast dat wij de catering verzorgen, kunt u bij ons een feesttent huren. Dat betekent dat u bijna uw complete feest uit handen kunt geven. Wij beschikken over jarenlange ervaring en weten wat er nodig is om u een geslaagd feest te bezorgen. Onze tent kan natuurlijk worden gehuurd in combinatie met geluid en licht. Het is mogelijk om de tent in diverse groottes opbouwen, zodat u zelfs grote groepen kwijt kunt. Verder kunt u rekenen op zaken als tafels en stoelen, uitgebreid bestek en glaswerk, alle benodigdheden voor de catering en buffetten, verlichting en nog veel meer.

Neem tijdig contact met ons op

Een feesttent huren is populair. Geeft u een feest en wilt u gebruikmaken van onze faciliteiten? Dan raden wij u aan om tijdig te reserveren. Bel ons op nummer 0180 – 43 35 32 om de mogelijkheden te bespreken.

Feestverlichting huren Ridderkerk | Luxe catering | Partytenten Ridderkerk