Een feesttent huren in Ridderkerk

Een mooie feesttent huren doet u bij LIFELINE | food & drinks in Ridderkerk. Als cateringbedrijf denken wij een paar stappen verder dan louter het verzorgen van uw eten en drinken.

Dagverse ingrediënten
Volledige ontzorging
Maak uw wensen kenbaar
Home » Feesttent huren

Catering gaat vaak hand in hand met een bepaalde gelegenheid. Daarom kunt u bij ons terecht voor alle benodigdheden. Wij verzorgen met plezier de complete aankleding van uw receptie, jubileum, verjaardag of ander feest.

Laat catering verzorgen door de specialist en ga een feesttent huren in Ridderkerk

Wanneer u een feest geeft, wilt u niet alleen dat uw gasten genieten. Zelf wilt u natuurlijk ook genieten. Echter als u meer bezig bent met het verzorgen van lekkere hapjes en andere zaken dan gezellig te praten, is dat vaak lastig. Daarom ontzorgen wij u graag volledig. Naast dat wij de catering verzorgen, kunt u bij ons in Ridderkerk ook een feesttent huren. Dat betekent dat u bijna de hele organisatie van uw feest uit handen kunt geven. Wij beschikken over jarenlange ervaring en weten wat er nodig is om u een geslaagd feest te bezorgen. Onze tent kan gehuurd worden in combinatie met geluid en licht. Het is mogelijk om de tent in diverse groottes op te bouwen, zodat u zelfs grote groepen kwijt kunt. Verder kunt u rekenen op zaken als tafels en stoelen, uitgebreid bestek en glaswerk, alle benodigdheden voor de catering en buffetten, verlichting en nog veel meer. Behalve een feesttent kunt u bij ons in Ridderkerk dus ook alle andere artikelen huren die u nodig heeft.

Neem tijdig contact met ons op

Een feesttent huren is populair, ook in Ridderkerk. Geeft u een feest en wilt u gebruikmaken van onze faciliteiten? Dan raden wij u aan om tijdig te reserveren. Bel ons op het telefoonnummer 0180 – 43 35 32 om de mogelijkheden te bespreken.