Home » Feestverhuur

Feestverhuur van A tot Z door de specialist in Ridderkerk

Voor al uw feestverhuur kunt u bij LIFELINE | food & drinks in Ridderkerk terecht. U vraagt zich wellicht af: jullie zijn toch cateraars? Dat klopt, maar catering wordt vaak geregeld voor een feestelijke gelegenheid. Vandaar dat wij naast het verzorgen van de lekkerste buffetten en gerechten ook gespecialiseerd zijn in het aanbieden van partyverhuur in Ridderkerk en omstreken.

Maak uw keuze uit een uiteenlopend feestverhuur aanbod voor uw feest in Ridderkerk

Om uw feest te laten slagen, zit u bij ons bedrijf in Ridderkerk goed voor partyverhuur. Alles wat u nodig heeft om uw jubileum, bruiloft, feest of andere gelegenheid in Ridderkerk te laten slagen, vindt u in ons ruime feestverhuur aanbod:

  • Porselein, zoals een platbord, soepbord, koffiekop en schotel, soepkop en schotel.
  • Bestek, zoals een tafelvork, tafelmes, tafellepel, dessertmes, dessertvork, dessertlepel, koffie- en theelepel, een taart-/ cocktailvork en een botermesje.
  • Meubilair, zoals een witte terrasstoel, een witte terrastafel, een Samsonite klapstoel, een statafel van 70 centimeter doorsnede, een klaptafel van 120 x 80 centimeter, een klaptafel, van 200 x 80 centimeter of een parasol inclusief standaard.
  • Glaswerk: zoals een bierglas (fluitje), een longdrinkglas, een port/sherryglas, een borrelglas, een jus d’orange glas, een wijnglas, een champagnecoupe of champagneflute, een ijscoupe, of een glazen sapkan.
  • Warmhoudapparatuur: chafingdish (inclusief brandpasta), rechaud, een koffiezetapparaat voor 150 kopjes per uur, een thermoskan, een au bain-marie schaal (380 volt), een dubbele friteuse (380 volt), een bakplaat (380 volt), een warmtebrug, (voor onder andere beenham) of een heuse barbecue.
  • Diversen: zoals onder andere tuin- en partyverlichting met een prikkabel van 10 meter (inclusief lampen), een hamklem, een houten rond of rechthoekig dienblad, een mosselpannetje, een biertapinstallatie, een klapbar met spoelbak, een partytent van 3 x 6 meter, een andere feesttent of een buffetkraam van twee meter. Ook voor geluidsinstallaties kunt u bij ons terecht. Het partyverhuur assortiment van ons bedrijf in Ridderkerk is dus zeer divers.

Reserveer uw benodigdheden

Ons feestverhuur assortiment is populair bij veel mensen in Ridderkerk en omgeving. Bel ons op 0180 – 43 35 32 om de door u gewenste benodigdheden op tijd te reserveren. Ook bent u van harte welkom in onze cateringwinkel. Huur onze feestbenodigdheden ook in combinatie met heerlijke catering voor een compleet verzorgd feest. Bespreek uw wensen met ons en wij vertellen u wat er mogelijk is. Voor de beste partyverhuur in Ridderkerk en omstreken zit u bij ons goed.