Feestverlichting huren Ridderkerk

Bij LIFELINE | food & drinks in Ridderkerk kunt u feestverlichting huren om uw feest nog sfeervoller en geslaagder te maken. Of het nu gaat om een kleine, intieme setting of om een groot binnen- of buitenfeest: wij hebben de verlichting die zorgt voor de juiste sfeer.

Dagverse ingrediënten
Volledige ontzorging
Maak uw wensen kenbaar
Home » Feestverlichting huren Ridderkerk

Feestverlichting huren in Ridderkerk tegen een scherpe prijs

U kunt bij ons in Ridderkerk uw feestverlichting huren tegen een zeer scherpe prijs. Wij bieden u zowel sfeervolle tuinverlichting met prikkabel als spetterende feestverlichting via onze vaste partner MusicSensation Entertainment. Derhalve zijn wij uw leverancier voor verlichting, of het nu een barbecue, borrel, tuinfeest of spetterende drive-in show betreft. Onze tuinverlichting met prikkabel verhuren wij per tien meter. Op deze manier kunt u altijd de gewenste hoeveelheid verlichting huren. Wij beschikken over meer dan voldoende materiaal om ook grote tuinen of meerdere tuinen van sfeervolle verlichting te voorzien. Op deze manier kunnen we uw feest organiseren op iedere locatie. Uiteraard zorgen wij voor vakkundige en veilige installatie.

Uw partner voor dan alleen verlichting

Uiteraard kunt u ons voor meer dan de verlichting alleen inschakelen. U huurt bij ons bijvoorbeeld een complete licht- en geluidsinstallatie. Zo verzorgen wij voor grote en kleine gelegenheden de catering tot in de puntjes. Daarnaast leveren wij ook partytenten, meubilair en tal van andere zaken die u verlangt bij uw feest. Van welke van onze diensten en services u ook gebruik wil maken: wij staan voor u klaar.

Reserveer op tijd

Vanwege de populariteit van onze sfeerverlichting en andere feestattributen en -benodigdheden, raden wij u aan om tijdig te reserveren. Wilt u feestverlichting huren in Ridderkerk? Neem dan contact met ons op. Door te bellen naar 0180 – 43 35 32 bespreekt u uw wensen en de mogelijkheden. Wij kleden met plezier uw feest aan.