Home » Koude schotels
Huzarensalade
Een heerlijke traditionele huisgemaakte salade met veel rundvlees.Opgemaakt met ham, asperge, Gelderse snijworst, gevulde eieren en rauwkost.
Zalmsalade
Deze salade is bij uitstek geschikt voor de visliefhebbers, met makreel,garnalen, sardines en verse garnituren.
Waldorfsalade
Salade bestaande uit in blokjes gesneden kipfilet, knolselderij en zachte appel. Deze frisse salade wordt aangekleed met een garnituur van walnoten,verse fruitstukjes en gevulde eieren.
Haringsalade
De bekende haringsalade is een lekkere salade, gevuld met aardappelen, appels en rodebietjes en natuurlijk de Hollandse haring, rijkelijk aangevuld met diverse vissoorten.
Indiennesalade
Een salade die geschikt is voor de liefhebbers van kerrie, zacht van smaak met eenvulling van knolselderij, appel en kipfilet. Aangevuld met diverse frisse garnituren.
Italiaanse salade
De kleuren van de Italiaanse vlag kunt u in deze salade onderscheiden. Ook de bekende salami en spaghetti is in deze salade verwerkt.Net als andere salades is deze ook weer leuk aangekleed.
Russische salade
Vissalade van kabeljauwfilet, aardappelen, wortelen en doperwten.Feestelijk opgemaakt met diverse vissoorten, gevulde eieren en rauwkost.
Hors d’ oevre Lifeline
Variatie van verschillende vis en vleessoorten gecombineerd met diverse soortensalades, gepresenteerd met stokbrood en kruidenboter.

Bovenstaande schotels gebaseerd op 200 gram 
basis-salade p.p. zonder garnituren. 
Minimale afname: vanaf 4 personen, per soort.
Aanpassingen voorbehouden.

Bijgerechten: (apart te bestellen)
Vers afgebakken stokbrood: wit of bruin.
Kruidenboter ( ± 200 gram)