Lunchpakketten voor bedrijven

Home » Lunchpakketten
Pakket -A-
“Economy”
Bestaande uit:
2 belegde broodjes,
¼ ltr. melk en 1 x stuk(los) fruit.
Pakket -B-
“Royal”
Bestaande uit:2
belegde broodjes, 
krentebol of eierkoek,
¼ ltr. melk en vers fruitsalade.
Pakket -C-
“Royal Class”
Bestaande uit:
2 belegde broodjes, 
krentebol en eierkoek,
¼ ltr. melk en vers fruitsalade.
Pakket -D-
“Royal Class”
Bestaande uit:
1 x sandwich zalm, 1 x sandwich rosbief,
1 x sandwich kaas en 1 x sandwich beenham,
¼ ltr. melk en vers fruitsalade.

LIFELINE | food & drinks levert smakelijke en gezonde lunchpakketten voor bedrijven. Al voor groepen vanaf vier personen zetten wij een heerlijke lunch op tafel, maar ook lunch voor grote groepen of complete afdelingen is mogelijk. Eenmalig, incidenteel, op vaste dagen of elke dag. Waar u ook behoefte aan heeft, wij verzorgen het voor u. Er zijn lunchpakketten voor bedrijven in diverse vormen, passend bij elke behoefte én ieder budget!

Onze standaard lunchpakketten voor bedrijven

Wij bieden u een standaardassortiment aan lunchpakketten voor bedrijven. Ons eerste pakket “economy” bestaat uit twee belegde broodjes, een glas melk en een stuk fruit per persoon. Het “royal” pakket breidt dit uit met een krentenbol of eierkoek en een verse fruitsalade. Voor een echt luxe lunch hebben wij het “royal class” pakket met vier luxe sandwiches met zalm, rosbief, kaas en beenham, een glas melk en een verse fruitsalade. Voor al onze lunchpakketten voor bedrijven geldt dat deze met passie en zorg worden bereid met verse ingrediënten. U geeft een dag van tevoren door wat u wilt en wij zorgen dat het vlak voor bezorging vers wordt klaargemaakt en op het afgesproken tijdstip bij u arriveert. Zo geniet u ongetwijfeld van een heerlijke lunch!

Heeft u behoefte aan maatwerk?

Naast onze standaard lunches kunnen wij uiteraard ook maatwerk verzorgen voor uw bedrijfslunch. Wilt u andere broodjes? Of misschien soep, salade en warme of koude specialiteiten? Dit is mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op via 0180 – 43 35 32. Wij bespreken graag uw wensen en zorgen voor een scherpe, op maat gemaakte offerte.

Aanpassingen voorbehouden
Minimale afname: vanaf 4 personen, per soort.
Gelieve 1 dag van te voren te bestellen