Luxe catering in Ridderkerk

Voor luxe catering is er een cateraar in Ridderkerk die u zonder twijfel inschakelt, namelijk LIFELINE | food & drinks. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het verzorgen van vrijwel elke soort catering op locatie.

Dagverse ingrediënten
Volledige ontzorging
Maak uw wensen kenbaar
Home » Luxe catering

Met de ervaren en gepassioneerde chefs in huis hebben we één doel: u voorzien van de best mogelijke catering. Samen met uw familie, vrienden, collega’s of gasten geniet u ongetwijfeld van de hoogste kwaliteit en beste service.

Laat luxe catering op iedere locatie in Ridderkerk verzorgen

Wij verzorgen graag luxe catering bij u op locatie in Ridderkerk, bijvoorbeeld bij u op kantoor. U hoeft alleen maar door te geven wat u uw wensen zijn en het wordt voor u verzorgd. Bij luxe gerechten kunt u denken aan diverse soorten en keukens. Een waldorfsalade, luxe vleesschotel, wildgoulash, gerookte heilbot, boeuf bourguignon… het is slechts een kleine selectie uit ons riante aanbod aan luxe gerechten, broodjes en hapjes. Uiteraard denken wij ook aan de presentatie. Onze hapjes en gerechten worden netjes geserveerd in buffetstijl en worden alle benodigdheden, zoals servies, bestek, sauzen en garneringen, bijgeleverd.

Bespreek uw wensen met ons

Heeft u behoefte aan luxe catering op uw locatie in Ridderkerk? Wat de gelegenheid ook is, wij verzorgen het voor u. Neem contact met ons op via 0180 – 43 35 32 om uw wensen met ons te bespreken. U kunt kiezen uit een van de vele buffetten en warme hapjes, maar wij verzorgen ook met plezier maatwerk voor u. U bent welkom in onze cateringwinkel aan het Vlietplein 10 in Ridderkerk om zelf de gerechten te proeven.