Luxe catering

Voor luxe catering is er een cateraar die u zonder twijfel in kunt schakelen, namelijk LIFELINE | food & drinks. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het verzorgen van vrijwel elke soort catering op locatie.

Dagverse ingrediënten
Volledige ontzorging
Maak uw wensen kenbaar
Home » Luxe catering

Met de ervaren en gepassioneerde chefs in huis, hebben we één doel: u voorzien van de best mogelijke catering. Samen met uw familie, vrienden, collega’s of gasten geniet u ongetwijfeld van de hoogste kwaliteit en beste service.

Laat luxe catering op locatie verzorgen

Wij verzorgen graag luxe catering op locatie voor u. U hoeft alleen maar door te geven wat u wilt en het wordt voor u verzorgd. Bij luxe gerechten kunt u denken aan diverse soorten en keukens. Een waldorfsalade, luxe vleesschotel, wildgoulash, gerookte heilbot, boeuf bourguignon… het is slechts een kleine selectie uit ons riante aanbod aan luxe gerechten en hapjes. Uiteraard denken wij ook aan de presentatie. Onze hapjes en gerechten worden netjes geserveerd in buffetstijl en worden alle benodigdheden, zoals servies, bestek, sausen en garneringen, bijgeleverd.

Bespreek uw wensen met ons

Heeft u behoefte aan luxe catering? Wat de gelegenheid ook is, wij verzorgen het voor u. Neem contact met ons op via 0180 – 43 35 32 om uw wensen met ons te bespreken. Kies uit een van de vele buffetten, maar wij verzorgen ook met plezier maatwerk voor u. U bent welkom in onze cateringwinkel aan het Vlietplein 10 in Ridderkerk om zelf de gerechten te zien.

Anderen bekeken ook:

Partytenten Ridderkerk | Verzorgde lunch Ridderkerk | Zakelijke lunch bezorgen