Vanaf 11:00 uur

0180 433 532

Welkom

Catering in Ridderkerk wordt volledig verzorgd.

Voor catering aan huis of bij u op het bedrijf in Ridderkerk belt u LIFELINE | food & drinks. Wij zijn een gespecialiseerd cateringbedrijf voor particulieren en bedrijven in de omgeving. In onze keuken bereiden wij vele smakelijke gerechten en hapjes, van lunchpakket tot compleet warm en koud buffet. Ook wanneer u een lekkere Hollandse maaltijd wilt, bijvoorbeeld wanneer u in uw bedrijf moet overwerken, hebben wij een breed scala aan mogelijkheden voor u. Wij verzorgen catering aan huis in Ridderkerk, maar dus ook bij u op het bedrijf en/op kantoor.

Eten bestellen bij LifeLine Ridderkerk

Gerechten en hapjes worden bereid van

dagverse ingrediënten

Als u catering bestelt,

doet u dit met bepaalde verwachtingen.

Niet alleen wilt u zelf niet hoeven te koken; u wilt ook kwaliteit. Daarom werken wij enkel met kwaliteitsproducten. Wij garanderen u dit dankzij de kunde van onze ervaren koks en medewerkers die werken met dagverse ingrediënten.

Feest op locatie

Receptie, presentatie, jubileum, borreluur, of jaarafsluiting.

Dat maakt catering aan huis in Ridderkerk overal mogelijk. Wij bieden u altijd catering van de hoogste kwaliteit, ongeacht de gelegenheid. Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Daarnaast kunt u bij ons ook borden, bestek, glaswerk en andere materialen huren. Zelfs voor tafels en stoelen kunt u bij ons terecht.

Catering van de hoogste kwaliteit

Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

Kortom, heeft u iets te vieren en wilt u eens lekker bediend worden of bent u op zoek naar een catering aan huis in Ridderkerk? Kom eens langs in onze cateringwinkel en bekijk onze producten met eigen ogen.

Mals stukje biefstuk bereid in jus

Bent u op zoek naar een catering
aan huis in Ridderkerk?

Kom eens langs in onze cateringwinkel en bekijk onze producten met eigen ogen.