Partytenten Ridderkerk

Zoekt u partytenten in Ridderkerk? Wat uw gelegenheid ook is en wat uw wensen ook mogen zijn: LIFELINE | food & drinks heeft altijd de partytent die u zoekt.

Home » Partytenten Ridderkerk

U maakt elk feest succesvol met een kwaliteitsvolle partytent. Wij leveren zowel aan particulieren als aan bedrijven. De tent kan zo worden samengesteld dat deze perfect bij de voor u geschikte ruimte past. Ideaal, nietwaar?

Partytenten voor eenmalig of sporadisch gebruik huurt u in Ridderkerk

Een partytent aanschaffen, is behoorlijk duur. Zeker wanneer u kwaliteit wenst en u de tent slechts eenmalig of sporadisch nodig hebt. LIFELINE | food & drinks schiet u te hulp met de voordeligste partytenten in Ridderkerk. Wij bezorgen uw partytent, installeren deze indien gewenst en halen hem na afloop van uw feest weer op. U kent ons wellicht als cateraar en dat klopt: wij kunnen uw feest ook van catering voorzien. Omdat catering vaak wordt verzorgd op een feestelijke gelegenheid, bieden wij u de service om al uw benodigdheden bij één leverancier af te nemen. Daarom bieden wij u naast onze partytenten in Ridderkerk en omgeving en catering ook meubilair, licht, geluid en alle andere zaken die u nodig kunt hebben. Zo wordt u volledig ontzorgd!

Waar kunnen wij u mee helpen?

Bel ons op 0180 – 43 35 32 om uw wensen met ons te bespreken. U kunt ook het contactformulier op de website gebruiken om uw vraag te stellen of meer informatie aan te vragen. Wij helpen u graag met het goed organiseren van uw feest.

Verzorgde lunch Ridderkerk | Zakelijke lunch bezorgen | Broodjes bezorging Ridderkerk