Verzorgde lunch Ridderkerk

Waar moet u zijn voor een heerlijke verzorgde lunch in Ridderkerk? Bij LIFELINE | food & drinks natuurlijk. Al jaren vertrouwen tal van particulieren, bedrijven en instellingen in Ridderkerk en omgeving op de lunches van ons.

Home » Verzorgde lunch Ridderkerk

Onze lunches zijn lekker, vers, voedzaam én gezond. Wilt u ook een lunch laten bezorgen, dan doen wij dit voor u. Schakel ons in voor een eenmalige lunch, maar ook voor een vaste samenwerking kunt u vertrouwen op onze diensten.

Een verzorgde lunch in Ridderkerk zoals u dat wilt

Flexibiliteit kenmerkt LIFELINE | food & drinks. Wij kunnen u een verzorgde lunch in Ridderkerk aanbieden zoals u het voor ogen heeft. Dat betekent dat u niet alleen keuze heeft uit diverse lunches, maar wij kunnen zelfs een lunch op maat samenstellen en deze leveren op uw gewenste locatie. Altijd geldt: uw lunch is vers bereid. Wanneer u de dag van tevoren aangeeft wat u wilt lunchen, bereiden wij alles op de dag van de lunch vers en brengen wij de lunch direct naar u toe. Wij bieden u diverse lunchpakketten. Van eenvoudige, maar smakelijke sandwiches met wat fruit, tot luxe broodjes met verse vis en vlees. Wij verzorgen al lunches vanaf vier personen, maar kunnen ook grote groepen bedienen.

Hebt u behoefte aan maatwerk?

Heeft u behoefte aan maatwerk of speciale wensen en eisen? Ook dan kunt u bij ons terecht voor een geheel verzorgde lunch in Ridderkerk. Bel ons op 0180 – 43 35 32 en vertel ons wat uw wensen zijn. U kunt ook ons contactformulier gebruiken. Wij stellen met veel plezier een op maat gemaakte lunch voor u samen.

Zakelijke lunch bezorgen | Broodjes bezorging Ridderkerk | Catering bestellen