Zakelijke lunch bezorgen

U wilt een zakelijke lunch bezorgen? LIFELINE | food & drinks staat voor u klaar. Wij verzorgen met alle plezier uw bedrijfslunch in Ridderkerk en omgeving. Van kleine groepen tot complete afdelingen en bedrijven: wij gaan iedere uitdaging aan. Onze gepassioneerde en ervaren koks werken met verse ingrediënten. En dat proeft u.

Home » Zakelijke lunch bezorgen

Laat uw zakelijke lunch bezorgen op locatie

Wij kunnen uiteraard uw zakelijke lunch bezorgen op locatie. Waar u wilt, wanneer u wilt én hoeveel u wilt. Wij bieden u diverse pakketten, variërend van eenvoudig tot luxe. Kies voor het “economy” pakket, waarbij iedereen bij uw bedrijfslunch in Ridderkerk twee belegde broodjes, een glas melk en een heerlijk vers stuk fruit krijgt. Wilt u meer? Kies dan voor ons “royal” pakket. Uw lunch wordt aangevuld met een krentenbol of eierkoek en het vers stuk fruit wordt vervangen door een heerlijke fruitsalade. Met onze “royal class” lunch geniet u van heerlijk verse broodjes belegd met luxe zalm, rosbief en beenham. Bij ons is uw bedrijfslunch in Ridderkerk altijd in goede handen!

Bel ons om uw wensen te bespreken

Of u nu behoefte hebt aan een kleine of grote lunch, eenmalig, regelmatig of vast: met passie voor het vak bereiden en bezorgen wij uw zakelijke lunch. Naast ons vaste aanbod aan lunches, kunnen wij ook een op maat gemaakte lunch voor u samenstellen met warme of koude hapjes, sandwiches, gerechten of soepen. Bel 0180 – 43 35 32 en bespreek de mogelijkheden.

Broodjes bezorging Ridderkerk | Catering bestellen | Feesttent huren